РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Наукова періодика України (22)
Пошуковий запит: (<.>A=Крижова Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Крижова Ю. П. Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей. — 2007 // Харч. пром-сть.
2.

Крижова Ю. П. Технологія виробництва котлет профілактичного призначення з водоростями цистозіра чорноморська та фукус. — 2010 // Харч. пром-сть.
3.

Крижова Ю. П. Вивчення впливу термічної обробки на вміст мікроелементів у м'ясних продуктах // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 44.
4.

Жук В. О. Особливості використання білкових препаратів у складі реструктурованих шинкових виробів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 3.
5.

Крижова Ю. П. Технологія м'ясних консервів : навч. посіб. — Київ: Компринт, 2016
6.
Актуальні проблеми м'ясопереробної галузі : підручник. — Вид. 2-ге. — Київ: Компринт, 2016
7.
Сенсорний аналіз : навч. посіб. — Київ: Компринт, 2023
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського